Telefon: +46 8 463 23 00

Magdalena Ihre blir ny VD på Novare Propell

Publicerat 2017, 7 mars av Rebecka Billström

Magdalena-Ihre-2017

Det är en trogen ”Novarit” – nämligen Magdalena Ihre – som nu tar steget över till att leda vår mycket viktiga rekryteringsverksamhet med fokus på mellanchefer och specialister. Magdalena har nyligen kommit tillbaka till Sverige efter tre års äventyr med familjen i Singapore, där Magdalenas man Christian drivit upp LynxEyes Asienverksamhet. Sedan Magdalena kom tillbaka har hon arbetat på Novare Leadership Academy, framförallt med att driva deras omvända mentorprogram Ahead. Innan hon åkte iväg till Singapore 2013 var Magdalena senior konsult på Novare Executive Search, där hon anställdes 2007.

Vi är mycket glada över att Magdalena tar stafettpinnen från Anna Malmström och vill leda Novare Propell vidare mot nya framgångar. Teamet på Propell har tillsammans med Anna tagit bolaget långt och de kommer med sin rutin och sin starka kultur se till att den resan fortsätter, nu med Magdalena vid rodret. Anna Malmström kommer efter tio år på Novare Propell, varav fem år som VD, vara kvar inom Novare och arbeta med kundrelationer och affärsutveckling på Novare Potential.
www. novarepotential.se

”Novare Propell har de senaste åren utvecklat sitt erbjudande i takt med både ökade krav och framförallt möjligheter som finns på marknaden. Våra konsulter och researchers arbetar branchnischat och tillsammans träffar vi över 2000 kandidater per år. Det ger oss en unik inblick i kandidatresan som våra kunder uppskattar mycket. Propell kommer alltid vara det rekryteringsbolag som ”bygger bolag”, med erfarenhet från att starta fler organisationer från scratch, samtidigt som vi har en känsla för den viktiga matchningen mellan kund och kandidat. Jag ser med stor glädje och lyckönskan fram emot att beskåda Novare Propells framtida utveckling!”, hälsar Anna Malmström.

Magdalena tillträder som VD i början av Q2 2017.

Varmt välkommen tillbaka till rekryteringsvärlden Magdalena!


« »